Anbefalinger

ORGANISATION OG LEDELSE

Min hustru og jeg startede UJS biler for 20 år siden.

Virksomheden har vokset sig større, og vi fik behov for professionel rådgivning til organisation og ledelse, reorganisering og udvikling af virksomheden og et forestående generationskifte.

Valget faldt på OK-Leadership i Viborg ved Ole Kjærgaard, som jeg kun kan anbefale med redskaber, og løsninger på et højt fagligt og menneskeligt niveau!

Hvem kan ønske sig mere end fornemmelsen af bedre ledelse og øget værdi for sin virksomhed 🙂

Sander Steffensen
Direktør

STRESSHÅNDTERING

Efter at blive sygemeldt med stress fik jeg anbefalet Ole Kjærgaard. I samtaler med Ole, fik jeg forståelse for min sygdom, grunde hertil og mine belastningreaktioner var normale. 

Samtalerne med Ole har hjulpet mig videre og lært mig at bruge nye værktøjer arbejdsmæssigt og privat! 

Der er stor faglig flexibilitet hos OK-Leadership, så man får den hjælp man har behov for!

Jeg kan varmt anbefale og vil vedblive med at anbefale Ole Kjærgaard til andre, som har behov for en autoriseret psykolog, der forholder sig til ens problemer og udfordringer ud fra en empatisk og realistisk visk vinkel! 

Flemming Nielsen
Konsulent, 3F Skive

LEDELSESUDVIKLING 

Efter mange år med stor arbejdsbelastning var tiden kommet til at hente ekstern hjælp. Jeg blev anbefalet Ole Kjærgaard. Allerede ved første konsultation skabte Ole et klart “billede” af min situation. Metoden med et “referat” på tavlen var perfekt for mig, idet jeg kunne tage et billede med og derfor huske hvad vi havde talt om. 

Jeg har haft 4 konsulationer hos Ole i alt ca. 6 timer. Dette resulterede i en større klarhed og et bedre overblik over min arbejdssituation.

Resultatet blev reorganisering af virksomheden og bedre ledelsesmæssig uddelegering, med en mindre arbejdsbyrde til mig. 

Jeg kan varmt anbefale Ole Kjærgaard!

Jesper Schrøder, cand scient pharm
Direktør, Allergica A/S

COACHING 

Den dybeste respekt, taknemmelighed og varmeste anbefalinger herfra! Du fremstår imødekommende, tillidsfuld, venlig og yderst engageret. Du er nem at snakke med responderer hurtigt, hvilket passede i tålmodighed og mit temperament. Man mærker hurtigt høj faglighed, kvalitet og din store erfaring inden for en række specialer.

Jeg kom med en følelse af tomhed og mange bolde i luften. Jeg blev tilbudt brugbare og konkrete handlemuligheder, som bare virker! I processen blev mine drømme pludselige håndgribelige og jeg fik modet til at udleve dem. 

Med din anerkendelse og støtte personligt som erhvervsmæssigt, så blev svære beslutninger lette at træffe og jeg er i dag hvor jeg ønsker at være! 

Maria Bundgaard

ORGANISATION OG LEDELSE

Vi blev anbefalet OK-Leadership qua et arbejdsrelateret stress-og udviklingsforløb. Samarbejdet med OK-Leadership har været meget konstruktivt omkring udvikling af vores organisation og ledelse! Ole Kjærgaard har tydeligvis god erfaring med de udfordringer, der kan være i en mindre virksomhed i vækst! Ole Kjærgaard tilbyder faglig indsigt i ledelsesforhold i mindre virksomheder. I forløbet er Ole meget kompetent i sin faglige rådgivning, målrettet og resultatorienteret i vores tempo.

I forløbet giver Ole Kjærgaard med sit overblik og professionelle rådgivning “redskaber” til afklaringer, ledelsesudvikling, øget energi og strategi til udvikling af medarbejdere, ledere og virksomheden! Som resultat af samarbejdet med OK-Leadership har vi nu foretaget konstruktiv udvikling i virksomheden: “Øget salgstal, bedre ledelse, bedre trivsel og arbejdsglæde i vores virksomhed”! 

Vi anbefaler OK-Leadership!

Kenneth Poulsen
Indehaver & Salgschef, Fugekemi ApS 

Min bedste anbefaling

I forbindelse med et sygefravær, grundet længerevarende belastning i et arbejdsforhold, blev jeg henvist til Ole Kjærgaard, OK-Leadership. Her blev normaliteten i mine reaktioner og symptomer gjort tydelig, og ansvaret og rollerne i det tidligere arbejdsforhold blev afklaret! Udgangspunket for samtlige konsultationer var mit aktuelle niveau i forhold til ressourcer og kompetencer, og jeg blev mødt og vejledt professionelt og troværdigt.  

Konsultationerne blev altid afsluttet med et grafisk resume, der klart indikerede fremskridt i processen og et mål for øje.

Som resultat er jeg personligt og fagligt vokset og stoler igen stærkt på min viden, erfaringer, kompetencer, interesser og drømme. 

Birgitte

De bedste anbefalinger

Gennem et længere forløb vil jeg utrolig gerne anbefale Ole Kjærgaard til andre patienter/klienter. Min kontakt til Ole har været rigtig god.

Ole har på en omsorgsmåde været tilrådighed, når jeg oplevede et behov for hjælp. Relationen er oplevet som god og Ole har været med til at fastholde et håb for bedring. Ole har hjulpet med at sænke stress og andre belastede lidelser og givet mig en oplevelse af ro. Jeg har før anbefalet Ole til andre patienter, som ligeledes bekræfter at Ole Kjærgaard vinder sympati som behandler. Så alt i alt vil jeg på det varmeste anbefale Ole Kjærgaard til andre patienter!

Hans-Jørn Sørensen

Scroll til toppen